AZ "IBRÁNYTEJ KFT" DOLGOZÓINAK KÉPZÉSE

Az "IBRÁNYTEJ" Állattenyésztő és Tejtermelő Korlátolt Felelősségű Társaság vissza nem térítendő támogatást nyert el a Társadalmi Megújulás Operatív Programban. A 74,64%-os támogatási intenzitású projekt keretében a cég 29 fő munkavállaló számára 10 képzést valósít meg.

TÁMOP programok a 2014 évi fenntartási időszakban

TÁMOP - 6.1.2/2011/1-2012-0090 azonosító számú " Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok megvalósítása az Ibránytej Kft - nél" projekt keretében 2014 évben ping – pong és foci bajnokságokat szerveztünk.

Az egészséges táplálkozásról: a zöldségek!

A zöldség kifejezés konyhaművészeti műszó. Definíciója nem tudományos igényű, nagyrészt önkényes és szubjektív. A lágyszárú növények bármelyik részét, ami emberi fogyasztásra alkalmas, zöldségnek nevezhetünk, kivéve a gabonaféléket, az olajos magvakat, fűszereket és a konyhai értelemben vett gyümölcsöket. 

Zsírszegény táplálkozással az egészségünkért!

Nem lehet eleget beszélni az emelkedett koleszterin és vérzsír szint veszélyeiről. Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy az egészséges táplálkozás mellett, legalább annyira fontos a rendszeres testmozgás is a koleszterin szint rendben tartásához.

Süssünk - főzzünk valamit!

Az Ibránytej Kft. – nél az egészséges táplálkozás jegyében teltek a tavaszi hónapok. A rendezvények alkalmával becsatlakozott munkavállalóktól, és olvasóinktól rengeteg saját receptet kaptunk, amelyből most közzéteszünk néhányat receptajánlóként.

Egészséges táplálkozás és energia egyensúly programok

Táplálkozási szokásaink meghatározzák életmódunkat, közérzetünket és egészségünket, emiatt napjainkban egyre inkább felértékelődik az egészséges élet, a helyes táplálkozás iránti vágy. A táplálkozás és testmozgás egyensúlya, megtartása és /vagy visszaállítása érdekében kidolgozott programok az Ibránytej Kft. – ben is megvalósításra kerülnek, melyek eredményesen befolyásolják többek között a  megfelelő folyadékfogyasztást, a túlzott só- és energia bevitel csökkentését.

Központban az egészség!

Vajon meghatározhatja a munkahelyi légkör egészséges életvitelünket? Vajon a munkahelyhez való viszonyunk közvetlenül is hatást gyakorol szervezetünk egészségének megtartására? Vajon a munkahelyi stressz hatással van az ember életének minőségére? És a feszültségek, amelyek az életünk már területein keletkeznek, hatással lesznek a munkánkhoz való viszonyunkra?