AZ "IBRÁNYTEJ KFT" DOLGOZÓINAK KÉPZÉSE

Az "IBRÁNYTEJ" Állattenyésztő és Tejtermelő Korlátolt Felelősségű Társaság vissza nem térítendő támogatást nyert el a Társadalmi Megújulás Operatív Programban. A 74,64%-os támogatási intenzitású projekt keretében a cég 29 fő munkavállaló számára 10 képzést valósít meg.

 

 

A projekt során a munkavállalók összesen 116 végzettséget szerezne meg, mellyel nem csak a szervezet, de saját versenyképességüket és hatékonyságukat is növelni tudják.
    
A projekt során kizárólag külső képzések valósulnak meg. A képzési programok akkreditációval rendelkeznek. 
Az oktatások helyszíne a cégünk 4484 Ibrány, Liliom út 25. szám alatti székhelye, ahol rendelkezésre állnak azon  infrastrukturális feltételek, melyek a képzések lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek. 

A képzésben 10 fő női illetőleg 19 fő férfi munkavállalónk vesz részt. 

Az egyes dolgozói célcsoportok részére különféle tematikájú anyagok készülnek. 

A képzések célcsoportjai olyan munkavállalók, akiknek aktív szerepük van a munkafolyamatok lebonyolításában, ill. a munkairányítás, termék előállítás területén.

A projekt keretében külső képzésként Együttműködés fejlesztés, Személyes hatékonyság fejlesztés 2 csoportban, Rapid stresszkezelési technikák, Hatékony kommunikáció, Az egészséges munkavállaló eszköztára, Környezetvédelem és fenntartható fejlődés két csoportban, valamint nyelvi és informatikai képzések valósulnak meg.

A projekt számszerűsíthető eredményei között szerepel a 29 fő munkavállaló képzése. A 2015. február 9- től 2015. október 31-ig  megvalósuló  10 db képzés során 116 db képesség megszerzése realizálódik.