Tudj meg többet kedvenc italodról!

Tiszta erő csupa izom…

A tejben olyan anyagok vannak, amik táplálják és erősítik az izmaid, hogy nagy, gyors és erős legyél. Amikor sportolsz vagy fogócskázol és elfáradsz, akkor igazából az izmaid fáradnak el. Ezért jó, ha ekkor iszol egy jó pohár tejet, mert így az izmaid könnyebben visszanyerik az erejüket!

 

Reggel tej és este játék

Belegondoltál már abba, mennyi hasznos és mókás dolgot készíthetsz Te is a tejespohárból?

  • Ültethetsz bele például palántát tavaszra.
  • Összekötsz két tejespoharat egy hosszú zsinórral és kész a MilkPhone, az egyiket odaadod a barátodnak és máris kész a kapcsolat!
  • Ha kivágod egy nagy tejesdoboz két oldalát és a tetején átszúrsz egy tollat, csodás madáretető válik belőle!

 

Megvéd sok betegségtől, a vírusoktól és baciktól!

Mivel a tejben rengeteg a vitamin, rengeteg betegségtől meg tud óvni. Ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem leszel beteg, de sokkal könnyebben le tudod győzni a ronda bacikat, ha minden nap iszol egy pohár tejet.

 

Egy bögre tej mellett a legjobb beszélgetni

Gondolj bele, a felnőttek is így csinálják, csak ők kávéznak. Egy jó pohár tej mellett mindent ki tudsz tárgyalni a barátaiddal a suliról, a többiekről, az órákról, a legjobb rajzfilmekről vagy arról, hogy kinél játszotok a hétvégén.

 

A legjobb dolgokban tej van!

Veszek egy nagy levegőt és felsorolom: joghurt, fagyi, tejcsoki, vaj, sajtok, túró, tejberizs, tejbegríz, egy csomóféle süti, az összes puding, krémtúró, tejszínhab és még nagyon sokáig sorolhatnám! Nyami!

 

A legegyszerűbb módja, hogy bajszod legyen

Igyál egy nagy pohár tejet, állj fel a székre és nézz tükörbe! De ezt úgyis tudod!

 

Ha barmilyen kérdésed, véleményed van a témával vagy iskolatej programmal kapcsolatban, akkor írj bátran az iskolatej@farmtej.hu e-mail címünkre és lehető leghamarabb válaszolunk rá.