Rajzpályázat és szlogeníró verseny

Az Ibránytej Kft , mint az iskolatej beszállítója, az általunk ellátott óvodákban és iskolákban, rajzpályázatot és szlogenírási versenyt hirdet az óvodások, általános iskolások alsó és felső tagozatos diákjai számára.

 

Kérjük, hogy készítsd el a 2018/19-es tanév iskolatej plakátját, eresztd szabadjára a fantáziád, és így akár a Te alkotásod vagy szlogened hirdetheti a következő tanévre szóló iskolatej programot. A lényeg, hogy a TEJ szerepet kapjon a művedben!

Cím: „Az iskolatej: erő és egészség!”

 

Beküldési határidő postai úton: 2018.05.31. (Postai címünk: 4482 Kótaj, Hunyadi utca 32.)

 

A pályázatban általunk ellátott intézmények óvodásai és általános iskolás tanulói vehetnek részt.

 

Pályázati feltételek:

Ha jó kézügyességgel rendelkezel, akkor rajzban mutasd meg mit tudsz arról, hogy miért fontos a Te számodra a tej. A rajzpályázatra A/4 méretű, bármely technikával készített rajz küldhető. A szlogeníró versenyben a szlogened néhány mondatos leírással is indokold meg számunkra. Egy tanuló egy alkotással pályázhat. Kérjük a pályázókat, hogy az eredeti rajzokat küldjék be.

A szlogened és annak leírást elegendő e-mail címünkre elküldened. Az e-mail tárgy mezőjébe írd be, hogy „Az iskolatej: erő és egészség!” és a leveled végén írd meg a neved, címed és intézményed nevét és címét. Ne feledd egy jó szlogen olyan szókapcsolat, „amely egy reklámban használva a vállalkozás, a márka, a termék vagy a promóció lényegére, fő üzenetére koncentrálva kíván erős visszaidézési hatást elérni.”

Fontos, hogy az A4-es rajzlap hátulján jól olvashatóan legyenek feltüntetve a következő adatok:

- az alkotás címét, az alkotást készítő nevét, pontos postai címét;

- telefonszámát (vagy a szülőét, pedagógusét), osztályát, születési évét, az intézmény nevét, címét, a felkészítő pedagógus nevét!

- az alkotások kategóriánként (óvoda, alsó és felső tagozat) kerülnek értékelésre és díjazásra;

- az alkotások zsűrizésénél a legfontosabb szempont az ötletesség és az eredetiség. A fődíjakon kívül a zsűri döntése alapján különdíjak is gazdára lelhetnek.

 

A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza.

 

Díjazás:

I. helyezés: roller (kategóriánként)

II. helyezés: sporteszköz (kategóriánként)

III. helyezés: társasjáték (kategóriánként)

 

További kérdés esetén írj nekünk bátran az iskolatej@farmtej.hu e-mail címünkre és a lehető leghamarabb megválaszoljuk kérdésedet!

 

 

A rajzpályázatra és/vagy szlogeníró versenyre történő jelentkezéssel, a résztvevő és törvényes képviselője, gondviselője a szabályzat ismeretében hozzájárul, hogy a pályázat Kiírója és Szervezője, a gyermek jelen rajzpályázatra/szlogeníró versenyre beadott munkáját, valamint a díjátadón készített felvételeket, kiállításon, kiadványban, közösségi oldalon, elektronikus vagy nyomtatott formában – a megjelenési felülettől függően az alkotó nevének feltüntetése mellett – megjelentesse.

Amennyiben gyermeke pályamunkája a pályázati kiállításon bemutatásra kerül és/vagy díjat nyer,a pályázati munkájáról az Ibránytej Kft. javára lemondok, annak felhasználásához korlátozás nélkül hozzájárulok.

Pályázati szabályzat

A pályázaton nevezési díj nincs.

A pályázati részvétel és a pályázat kezeléséhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. A megadott személyes adatokat a Szervező, harmadik fél részére nem adja át és a személyes adatokat kizárólag a nyertes Pályázóval történő kommunikációra és a pályázati kiírásban vállalt kötelezettségei teljesítésére használja fel.

A Szervező biztosítja a pályázati munkák művészeti szempontok szerinti elbírálását. Továbbá biztosítja, hogy a pályázati értékelő feladatok ellátására kizárólag olyan személyeket kér fel, akik nem vesznek részt a pályázók felkészítésében, illetve a pályázókkal rokoni kapcsolatban nem állnak.

Az előírttól eltérő formátumú pályázatok elbírálására a Szervező a jogot fenntartja. A pályázati díjak készpénzre nem válthatók.

A Szervező kizárja felelősségét a Pályázó téves vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, a kiskorú személy törvényes képviselőjének hozzájárulása nélkül beküldött pályázatából vagy a postai szolgáltatás hibájából bekövetkező hátrányokkal kapcsolatban.

 

 

Játssz egy kicsit és találd ki rajzod témáját és/vagy szlogened lényegét:

 

milk run car game 2012 flash free online
milk run car game 2012 flash free online