Gratulálunk a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium 9. és 10. zeneművészeti osztályok tanulóinak!

SZSZBMFÜ Nonprofit Kft. keretein belül működő Europe Direct Információs Központ munkatársai adták át a „Fedezd fel Európát” videópályázat győztesének, a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumnak - igazgatójának, a felkészítő tanároknak és a diákoknak - felajánlott díjat.

 

Kiemelkedően jó, eredeti kisfilmet készített a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium 10. zm. osztálya a „Fedezd fel Európát” elnevezésű videópályázatra, melyet a szakmai zsűri első díjjal jutalmazott!

A római szerződés aláírásának 60. az ERASMUS+ program 30. évfordulójára az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája, a Miniszterelnökség és a Magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák közösen hirdették meg a Magyarország uniós tagságának előnyei c. pályázatot. Az országos léptékek mellett a pályázatnak az is célja volt, hogy a fiatalok feltérképezzék saját előnyeiket, hogy mit hozott a családi, iskolai, lakóhelyi közösségük számára a gazdasági és politikai unióhoz tartozás.

 

A Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium 9. zm osztálya telephelyeinken is forgatott és kisfilmükben az Iskolatej Program is bemutatásra került.

Ezúton is gratulálunk az eredményükhöz és büszkék vagyunk, hogy hozzájárulhattunk sikereikhez! Jó utat kívánunk! :)

 

Kisfilmük itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=XBsucZnCy28