Az iskolatej programról

Cégünk, az Ibránytej Kft. több éve, az iskolatej program beindításának kezdetétől részt vállal abban „hogy a gyerekek minden nap ihassanak tejet!” Kedves Szülők! Tudjanak meg többet rólunk, hiszen mi biztosítjuk gyermekük számára az iskolában is a friss, hazai tejterméket.


A program lebonyolításában társaságunk széles körű, nagy tapasztalattal rendelkezik, tekintettel arra, hogy a megye számos önkormányzatával voltunk, vagyunk partneri kapcsolatban. Az iskolákkal, óvodákkal történő együttműködés során jól működő személyes kontaktust építettünk ki, mely záloga annak, hogy a program zökkenőmentesen valósuljon meg.
Iskolatejből, kakaóstejből 2013. évben több, mint 4 millió db. került cégünk által előállításra, melyet az iskolások és óvodások részére juttatunk el az iskolatej program keretében. A partnerintézményeink is tudják, hogy az iskolatej szállítás teljes időtartamára vállaltuk, vállaljuk a támogatás előfinanszírozását, a program teljes adminisztrációjának lebonyolítását. 
A tejtermékeink gyártásánál újrafelhasználható csomagolóanyagot alkalmazunk. Évek óta az óvoda és iskolatej programmal kapcsolatos interaktív honlapot működtetünk, mellyel ösztönözzük a tanulók tej- és tejtermék fogyasztását és a gyerekek egészséges életmódra nevelését. 
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében cégünk az egyetlen olyan az iskolatej programban résztvevő vállalkozás, amely a saját maga által megtermelt tejet, a saját tulajdonában lévő tejfeldolgozó üzemében dolgozza fel, és állítja elő azokat a termékeket, melyeket a program keretében a gyerekek részére eljuttat.
A tejüzemünk napi 10.000 liter tej feldolgozására alkalmas, melyben fogyasztói tej, túró, tejföl, vaj, iskolatej, kakaós tej, több ízben joghurt kerül gyártásra. 


Fogyassz valódi magyar tejet!
Igyál a suliban is Farmtejet!