A tej élet, erő, egészség! - A zsírok

Az Iskolatej Program kiváló minőségű tejtermékkel támogatja mindannyiótok egészségét! Lelkes dolgozóink az iskolátokhoz heti 4 nap készítik és szállítják tejtermékeket. Ezáltal hozzájuthattok az egészséges és tápláló vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz.

 

Hiszent a tejben van ZSÍR. A tejben lévő zsíroktól lesztek Ti is okosak! Már napi 2 dl tej is segíti az agyműködést, és javítja a szellemi teljesítményt. Így tudtok szuper ötös dolgozatot írni!

A legtöbb kis zsírocska a sajtokban, a tejfölben és a vajban található. Ha anyukátok vagy nagymamátok megkérdezi, hogy mit szeretnétek hétvégén, amiben van sajt és / vagy tejföl, akkor milyen ételek jutnak először eszetekbe?

 

Segítünk: amiben van, sajt vagy tejföl az lehet például sajtos – tejfölös lángos, sajtos pogácsa, túrós – tejfölös tészta (de cukor fogyasszátok!) stb.

A következő cikkünkben bemutatjuk a harmadik legfontosabb összetevőt. Addig is ne feledd: A tej élet, erő, egészség!

 

Ha barmilyen kérdésed, véleményed van a témával vagy iskolatej programmal kapcsolatban, akkor írj bátran az iskolatej@farmtej.hu e-mail címünkre és lehető leghamarabb válaszolunk rá.