A tej élet, erő, egészség! - A szénhidrát

Az Iskolatej Program kiváló minőségű tejtermékkel támogatja mindannyiótok egészségét! Lelkes kollégáink az iskolátokhoz heti 4 nap szállítanak tejtermékeket. Ezáltal hozzájuthattok az egészséges és tápláló vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz.

 

Hiszen a tejben van SZÉNHIDRÁT. Ettől a szupertitkos összetevőtől leszünk gyorsak, mint Flash és olyan erősek mint Hulk! Azaz energiával szolgálnak a fizikai és szellemi tevékenységetekhez és teljesítményetekhez. Nélkülözhetetlen a szerepük a memória, a tanulási folyamatok, a koncentrációs képesség fenntartásában. Ha a szervezetünk nem jut elegendő szénhidráthoz, akkor olyan gyengék lesztek mint Superman, amikor kriptonittal találkozik.

 

Ha megittad a napi szupercsokibarna kakaódat, akkor a fehérjéből izom lett. Ahhoz, hogy felhasználd a szénhidrátot is, mozogni kell sokat. Fontos tudnod, hogy szénhidrátból mindegyik tejtermékben ugyanannyi található. A következő cikkünkben bemutatjuk a negyedik legfontosabb összetevőt. Addig is ne feledd: A tej élet, erő, egészség!

 

Ha barmilyen kérdésed, véleményed van a témával vagy iskolatej programmal kapcsolatban, akkor írj bátran az iskolatej@farmtej.hu e-mail címünkre és lehető leghamarabb válaszolunk rá.